søndag 9. september 2012

Lissomtornado i Jackson

Morn!
I dag har ferden gaatt til Jackson, en stoerre by omtrent en time herfra. Vertsmor og jeg skulle nemlig i daap, av alle ting! Det var nemlig en venninne av henne som skulle doepes i kirken, i en alder av 72 aar. Saa da var det bare aa slenge seg i bilen, og kjoere gjennom amishland til Jackson.

Maa bare fortelle om damen som ble doept, Sandy. Hun er veldig lav, kjoerer en DIGER bil som er nesten dobbelt saa hoey som henne, og har tre alaskan huskyer. Hun digger hunder og ulver, og har vaert fengselsvakt, og spiser is hver eneste dag, gjerne til frokost! Haha, hun er ogsaa superbestemt, men utrolig hyggelig. Awesome!
En av hundene hennes.

Uansett, etter daapen var det lunsj ute med noen kirkevenner av Sandy. De var koselige, men de hadde veldig anderledes perspektiv paa ting enn meg, for aa si det saann! Men det maa jo vaere lov.

Saa sjekket jeg og vertsmor ut et par kjoepesentre i naerheten, og det var et stykk lykkelig Stine naar jeg innsaa at BUTIKKENE ER AAPNE PAA SOENDAGER!

Gleder meg til aa matche disse tskjortene med den oversizede olajakka mi!
 
Endelig fikk jeg ogsaa skaffet meg min egen pc - jippi! Saa om noen vil skype - give me a message! Og Mysen VGS - dere kommer til aa faa hoere det naar jeg kommer igjen. Laase PC'en min dagen foer jeg reiser, aa..

Foer hjemreisen dro vi innom Starbucks, saa jeg fikk kjoept en etterlengtet frappe.

Deretter satte vi oss i bilen og dro heimatt, gjennom Amishland. You heard me - Amish! Rett utenfor Quincy ogsaa, om noen lurte. Jeg ble helt starstruck jeg, naar jeg saa gaardene de bor paa. (Og hestene som beiter i hagen..) Plutselig saa vi noe i veikanten, et stykke unna. Det var en ekte amishvogn, med ordentlige amishmennesker paa vei hjem fra kirkemoete. Da gjorde jeg noe som ikke var veldig snilt : Jeg dro fram kameraet med stalkerzoomen min, og tok snikbilde av dem. Og det var i grunnen ikke saa hyggelig gjort, for de tror visst at dersom de blir tatt bilde av blir sjela deres stjaalet. Her kommer de gode nyhetene: De saa det ikke, og har ergo sjela i god behold enda.
Der er de! I svarte kapper, akkurat som paa tv! Skulle gjerne gitt dere bildet stort, men blogspot og jeg er ikke saerlig gode venner enda.
 Men saa veldig blide var de ikke likevel, da. Funfact: Vet dere at de bare dusjer en gang i uken, og det er paa loerdag? Og at de ikke har lov til aa hoere paa musikk? Eller at dersom de bryter levereglene mange nok ganger, blir de kastet ut av familien sin, og aldri snakket til av samfunnet noen sinne igjen? Woah.

Naa er jeg akkurat ferdig med leksene - ja, de gir lekser over helga. Og man MAA gjoere dem! Urettferdig verden.



I dyreverdenen! hihi

Maatte prove tornadosimulatoren paa kjoepesenteret. Funfun!

God natt, dere!

(PS: Skal ordne bildene saa de blir store senere.)

4 kommentarer:

  1. Hei Stine!
    Brille var kjempe kule!BD
    Hilsen Ida!:D

    SvarSlett
    Svar
    1. haha, tusen takk! Kanskje jeg kjoeper med et par hjem til deg? Du vet aldri :D

      Slett
  2. Skype: idafrida29 og Mari heter mari.rud2

    SvarSlett