torsdag 13. september 2012

Ser dere noe feil her...?

Heihei!


.... Trenger jeg si mer? Ja, det gjoer jeg jo. Det har seg nemlig slik at gutta paa crosscountry ikke lengre faar loepe i bar overkropp pga skolereglene, men maa ha paa seg tskjorter. Her har vi deres protest: Sportsbh, ettersom jentene har lov til aa loepe med det. For min del ville jeg kanskje valgt en protest som driter ut noen andre enn meg selv (..) Vet ikke helt hva jeg skal si! Men artige bilder fikk jeg da ihvertfall!
Kelsey er blid, som alltid!

Jeg er sliten etter 10 km i vaaarmen.

Muskelposering! Heia Kelsey :)

Hahah, fint bilde av Tyler..

For ikke aa nevne Luke, da

Crystal iser beinet sitt, stakkars. Hun var en av de foerste jeg ble kjent med her, og er kjempehyggelig! Og litt sproe, men det gaar bra.

Jeg pumper masse jern her nede, som dere ser... Ehe

Smile!

Saa ja, dette er mitt gaerne crosscountryteam i bilder! Det er heldigvis ogsaa med gutter som IKKE gaar i sportsbh ogsaa, bare saa det er klart. Men naa skjoenner dere kanskje at jeg ler endel paa treninga? Og snakker om det, dere skulle bare hoert historiene en av gutta fortalte om familien til faren sin. Visstnok hadde faren og broedrene hengt soeskenbarnet oppned fra laavetaket. Og plassert en hoygaffel under han?! Og en gang hadde faren hans sittet paa senga til broren sin, og broren hadde sagt: Flytt deg fra senga mi, ellers skyter jeg deg. "nei det gjoer du ikke, sa faren. Da gikk broren ned, hentet en pistol og fyrte av ved siden av foettene til Dallas' far.  Da flyttet han seg. Det de ikke visste var at kula gikk gjennom gulvet, gjennom garasjedoera.. og inn i morens bil. Dette vet ikke foreldrene deres om til dags dato, haha! Saann skjer naar det er en menneskerett aa ha pistol i huset, dere..

Og naar vi snakker om gaerne historier, i biologitimen i dag skulle vi ha et rollespill, som gikk ut paa at vi var to parter som skulle diskutere om en sommerfulgeng skulle bli utbygget eller ikke. Hele greiene tok helt av, alle begynte aa rope og finne paa alt mulig tull om skjulte forbannelser, freda fugler, casinoer, snikskyting av noens mor, deportering av det "meksikanske" medlemmet, og ja. Holdt paa aa le meg ihjel!

Utenom dette har dagen vaert ganske plain, fikk endelig skypet med mamma, pappa og ida, noe jeg er kjempeglad for! Det var koselig aa se dem igjen, men utrolig merkelig at de er saa langt unna.

Lots of love, Stine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar