torsdag 7. mars 2013

Florida pt 2

Heihei!
Her er jeg med et bildedryss fra resten av Florida, som var helt herlig! Sitter bare igjen med en droem om aa bo et sted som det, med varme hele aaret og blaatt hav og hvit strand..
De siste to dagene var vi i Disney World og Universal Studios. Jeg foelte meg ganske gammel i Disney World, men var jo en opplevelse man ikke glemmer uansett! Kjempefint der.
Universal Studios derimot, var sinnsykt goey! Det var masse stilige greier fra filmer jeg har vokst opp med, og tekniske dingser som var utrolig stilige. Blant annet var det simpsons-attraksjonen, hvor man satt i en vogn som ble hevet opp i luften i et rom dekket av 3D-skjerm. Det var sykt, det var jo som aa vaere inne i Simpsons! Mye av det samme hadde de for Despicable Me og Shrek (Jepp Eli!!) pluss masse annet rart. Sjekk det opp paa youtube folkens!
Testet nattelivet i Daytona fikk vi ogsaa gjort :) Med varierende suksess, haha!! Saa var det klart for hjemreisen fra helvete, 20 timer i van. Saa langt kjoerer denne jenta aldri igjen...
Men alt i alt, jeg hadde en fantastisk tur med fantastiske mennesker. Skal aldri glemmes!
(kameraet mitt doede forresten, saa har bare minas bilder her, derfor er det bare oss to haha)










































Denne uken har jeg bare styrtet rundt fra det ene til det andre, haha. Masse styr paa skolen i og med at jeg liksom skal ta igjen alt de andre gjorde forrige uke og mye annet aa gjoere. Men lever livet og koser meg masse! Og gjett hvor ferden gaar om to dager a dere? CALIFORNIA BABY!

haaper alle dere nyter livet like mye som meg! xox Stine

1 kommentar:

  1. Ser ut som at du har kost deg suuupermasse! Veldig mange fine bilder! Gooood tur til Cali, du kommer til å oppleve så masse!! Litt jelly da :P Uansett, fortsett å kos deg massemasse<3 love you girl<3

    SvarSlett