mandag 4. februar 2013

Til mami

Kjaere mamman min!

Gratulerer saa mye med dagen din (og morsdagen som er om ikke lenge)
Skulle gjerne vaert der for aa gi deg en klem, men det er jo ikke saa enkelt naar man befinner seg 7000 kilometer unna hverandre... Dessverre!
Haaper at gaven din har kommet i posten naa, hvis ikke er den nok hos deg om ikke saa lenge :)


Heldigvis er det ikke saa fryktelig lenge til jeg er hjemme hos deg igjen, og kan gi deg en ordentlig klem!
Da kan vi prate om kvelden, drikke kakao og se paa tv-show pappa himler med oeya over. Det er smaa ting som det jeg savner, for det aller viktigste vet jeg jo at jeg har med meg. Deg.
Er det en ting jeg er sikker paa her i verden, saa er det at jeg alltid kan komme til mammaen min. At uansett hva som skjer, saa vil du alltid vaere glad i meg og gjoere alt du kan for at jeg skal ha det bra. Du kommer alltid til aa bry deg, og aa bekymre deg, og oenske det beste for meg, Ida og Mari. Og en finere mamma enn det, det kan man ikke oenske seg.
Men det er ikke bare viten om dette jeg har med meg over atlanteren. Neida, det er mye du har laert meg som ogsaa er med paa lasset. (Jeg vet du tror alt gaar inn det ene oeret og ut av det andre.. Men det er altsaa ikke faktum. Ihvertfall ikke alltid.) Du skal alltid vaere snill mot andre, uansett hva. Og saa lenge du har familien din, er du aldri, aldri alene.
Se der, noe sitter igjen. De viktige tingene.
Jeg vil igrunnen bare si tusen takk til deg, jeg. Tusen takk for at du alltid er der, takk for at du alltid stoetter meg, og gjoer ditt beste for aa hjelpe. Og ikke minst, tusen takk for at du er sterk nok til aa la meg foelge droemmene mine, selv om det ikke alltid er like lett for deg.

Glad i deg, mami 




2 kommentarer:

  1. Tusen takk!!!! Hilsen mammaen din

    SvarSlett
  2. Aa, du er saa flink til aa skirve Stine! Fikk nesten taarer i oeynene jeg <3

    SvarSlett