søndag 27. januar 2013

Helgen

Heihei!
Nok en helg har kommet og gaatt her i statene, og mye har staatt paa agendaen!
Fredag hadde jeg uplanlagt tigerdag med Vici:

Loerdag var det Tip Up festival ved innsjoen i Quincy, noe som virkelig var noe for seg selv! Coyotejakt, altsaa om aa gjoere aa skyte flest coyoter, isfiskekonkurranse (for aa si det saann, denne jenta kommer aldri til aa bade i den innsjoen etter aa ha sett alle monstrene de dro opp av den.. Sikker paa at det er flere der det kom fra. ) Paispisekonkurranse, trekutterkonkurranse og isbading! Gjett hvem som bestemte seg for aa isbade a:
 Meg og Vici,vel! Aaah, saa morsomt! Var skikkelig kick, lover dere! Var sinnsykt kaldt da, man ble nesten helt lammet. Jeg greide ikke komme meg opp av hullet i isen selv engang, maatte dras opp og lignet mest paa en doende hval.. Men moro var det, Vici og jeg ble enige om at det var noe av det morsomste vi har gjort siden vi kom hit! Nicole (og en hel braate andre folk) filmet og tok bilder av oss, saa kommer nok mere bildebevis!
Etterpaa turet vi jentene til Coldwater, der var det nemlig Ice Fest. Koselig!





Dette maa jo vaere en av tidenes drittjobber, spoer du meg.  Tenk aa vaere konstant kald, a! Men flink var han isskulptoeren, det skal sies.




 Haha, amerikanere takler ikke kulde saa veldig bra.. Her er levende bevis!

Paa kvelden reiste Nici, Vici og jeg til et rulleskoeytested. Det gikk veldig bra som dere ser:
 hahah, flinke Nicole!

Solvilla-Vici-Nici-Stine-Gwen

 
Endte kvelden paa en countrybar i byen, det var... interessant, haha!

I daaag reiste jeg og vmor inn til Ann Arbor, jeg hadde nemlig faatt en frilansjobb for smaalenene. Kjoerte forbi Michigan Stadium paa veien, en stykk starstruck Stine der ja..

Hadde et veldig hyggelig intervju med eks-troegsting (!) Astrid og hennes herlige familie.. Les Smaalenene, folkens!


Og jammen fant vi ikke enda en Troegsting!!
 Fikk eeeeendelig se igjen Elise!! Aah, koselig :)

Etter intervjuet tuslet vi en runde paa campuset til University of Michigan, utrolig stilig sted! Kjempesvaert, massevis av fine bygninger, ekte fraternity og sorority houses, og alle som en hadde den store gule M'en et eller annet sted paa seg selv eller bilen sin. Det er noe jeg liker ved USA, at alt skal heies fram og stoettes. Spesielt skolene, som er en utrolig stor del av samfunnet her borte. Alt skal heies paa, det gode skal framheves og man er genuint stolt av skolen man gaar paa. Noe aa laere, Norge?





Er klar over at det ser ganske nitrist ut paa bildene, men det er desverre det en slapsete vinter gjoer med steder. Legg iallfall merke til, at hver eneste bygning paa bildene er en del av universitetet!

Snakker om vaeret, akkurat naa er det skikkelig ising paa gang ute, og jeg haaper selvfoelgelig paa kansellert skole i morgen. Men tar hoeyde for at det blir skole ogsaa, og legger meg naa.

God natt, alle sammen!

Hugs and kisses, Stine

1 kommentar:

  1. Imponerende med isbading, kanskje vi prøver Øyern neste vinter, hilsen mamma

    SvarSlett