onsdag 27. februar 2013

Daytona Biiiiitch

Hilsen fra Florida, dere!
Tenkte jeg skulle dele et lite bildedryss fra Florida med dere :)
Koser meg kjempemasse her nede med masse koselige mennesker og 24 grader!
Turen ned var fryktelig lang, 20 timer i van er ikke spesielt goey.. Men vi gjorde det beste utav ting, det vil si: spiste enorme mengder cookies og spilte kort, sang og sov. 


Naar vi endelig kom fram, var taalmodigheten tynnslitt. Ergo:






Haha, nattmat paa hotellrommet - bestilt klokka 2 om natta, etter baade nattbad i basseng og loeping paa stranda. Liker livet i Florida!

Neste morgen reiste vi paa shopping. Victorias secret, pacsun, hollister, abercrombie, macy's +++ Elsker shopping her! Saa jaa... Om noen har lyst til aa donere penger til en veldig god sak ( victoria's secret bikini jeg forelsket meg i ), ta kontakt paa 517-617-1190!
Tok mange fine bilder naar vi ventet paa Tammy:








  Saa var det strandtid:



 Gruppebilde! Fotografen slet litt med zoomen skjoenner jeg, haha.. Vi er faktisk bare 14 mennesker paa denne turen.






 Fantastisk brune etter en laaaang vinter i Michigan! Kremt.

Utsikt fra balkongen:


 I dag var det en kjoelig morgen, jeg startet den med 5 miles paa stranda i solskinnet og en dukkert i atlanterhavet etterpaa. Det var herlig, det! Saa reiste jeg og tre venninner ned til "the boardwalk" for aa sjekke det ut - og kjoepe turistsuvenirer, haha.. Soo pretty:





 Ordentlige surfere!

 Skikkelig fotogen i dag..

intern spoek: Noen av oss sliter litt med aa uttale "beach" og "bitch" forskjellig, haha! #exchangestudentprobs
 Deretter reiste vi tilbake paa stranda - da hadde selvfoelgelig solen som stekte ved 12 tiden forsvunnet! Grr, frustrasjoenen var stor da vi saa at alle som hadde vaert paa stranda hadde faatt farge... Ikke vi.

Random moments:



Veeel, det er dette jeg har for naa! Har selvfoelgelig gjort mye mer enn hva som er skrevet her, men tar heller det senere naar jeg faar bilder fra andre. Overlater nemlig ansvaret for bildedokumentasjon til andre paa gruppa, er ikke fryktelig ofte jeg drar fram kameraet.. Ergo, tusen bilder naar jeg foerst tar noen!

Men nu skal jeg ture til sengs, maa opp tidlig i morgen ettersom vi reiser til Disney World. Saa see ya!

Lots of love, Stine

lørdag 23. februar 2013

Off to florida bro!

Bonjour mes amies!
Gjett hvor jeg reiser om noen timer a? F-L-O-R-I-D-A!
Daytona beach, Orlando, Universal studios, 30 grader, varme og skolefri, here I come!
Har vel egentlig ikke saa mye mere aa si for oeyeblikket, skal bare nyte turen... En ukes fri fra skolen slaar aldri feil. Saa naa er jeg ferdigpakket, nesten, vertsmor -- og der maatte vi reise ja. Snakkes i Florida! 


Se forresten hva som blir med meg nedover. Min elskede varsity jakke!! Fikk den i gaar, var overlykkelig. Den er virkelig et minne for livet. ( og ja, det var den minste stoerrelsen de har.. American sized )

Lots of love, Stine

tirsdag 19. februar 2013

02.19.2013

Hola mes amigos! 
Den siste uken har vaert busy-busy, saa bloggoppdateringer har det ikke blitt allverden av. Velvel, saa forrige uke var det Valentines Day. I norge styrer vi ikke saa fryktelig masse med Valentines - slik er det ikke her. Her har jeg hatt rosa hjerter og kosedyr langt oppe i halsen siden romjula, for det var jo da Walmart satt fram alt sammen. Likevel maa jeg jo si at jeg smeltet litt da dagen kom, og jeg fikk se saa mange soete kjaerlighetsaerklaeringer, saa jenter faa levert blomster paa skolen og utveksle valentinskort i skoletimene. 
Ble ogsaa relativt blid da jeg fikk blomst og dikt i skapet mitt paa skolen. Desverre er jeg like flink som mammaen min til aa ta vare paa blomster, saa da jeg aapnet skapet falt blomsten i gulvet og ble hodeloes. Romantikeren selv. 


Etter skolen reiste jeg med Nicole og Vicky opp til Kalamazoo, for aa se Kalamazoo Wings spille sitt pink ice game mot Trenton Titans. Jeg har aldri sett ordentlig ishockey foer, det var faktisk utrolig goey!
 Rosa is for valentines

 K-wings
 Nicky, Vicky og jeg kom selvfoelgelig til et punkt i kampen der fokuset snudde fra spillet til spillerne selv.. Saa gjett om stalkerzoomen paa kameraet mitt kom til nytte da a! Kunne jo zoome inn paa alle som satt paa andre siden av banen. Vi klager ikke paa ishockeygutter altsaa!

 Og se hva soete vmor hadde kjoept til meg da: Kjempecookie!!

Dagen etterpaa var det kinotid, og jeg fikk sett Safe Haven, en sinnsykt fin film som alle burde se! Superkoselig :) Loerdag var det vmors dag med meg, og jeg fikk den interessante opplevelse av aa reise paa et homeparty for duftlys som engasjerte stort, og deretter bowling med noe utveksligsstudent greier. 
Min lidenskap for bowling kan beskrives ganske godt med dette bildet, men likevel hadde jeg det veldig koselig med andre "foreigners" haha! 
Soendag var det igjen kino, denne gangen med vmor og vbror. Nolifer, yes. Vi saa Beautiful Creatures, en film som virkelig ikke var verdt billettprisen! (ikke at jeg betalte den da, men likevel). Ble helt frustrert der jeg satt jeg!
Men kom fort over det da jeg reiste til Vicky etterpaa, og chillan med henne og Nici. Det var ogsaa hos Vicky jeg tilbrakte mandagen, og jeg hadde adskillige naer doeden-opplevelser naar vi kjoerte gokart og firhjuling i hagen. Tror ikke de har saa mange fartsgrenser i Colombia, for aa si det saann! 

Dagen i dag har vaert skoledag som vanlig (hadde fri i gaar pga. presidents day) og om ikke lenge gaar turen til taco bell med noen venner. See ya! 

Frem til neste gang kan dere kose dere med denne sangen, har hoert paa den sikkert 100 ganger de siste dagene.

hugs and kisses, Stine

tirsdag 12. februar 2013

No quit in here

Heihei!

Titter innom med et snapshot fra crossfit her en dag! Fotograferingen er stadig nedgaaende her, saa det jeg har av bilder er.. vel, de andre tar og poster paa facebook. 
 Jeg og Nickole hadde nemlig race med Meri og Madde paa ryggen, haha. Jeg og Meri vant, wee! 
Ellers har jeg vaert paa shopping med bestejentene.. Maa bare understreke hvor masse jeg elsker shopping her i USA, alt er jo saa billig! Guri, kommer virkelig aa savne aa kjoepe "dyre" olabukser til 40 dollar, fiine topper til 20 dollar og mat for 4..
Resten av uka er planen studie for ACT's, profesjonelt hockeygame, enda en musikal (det er takken for aa ha venner i drama.. de tvinger deg til aa gaa.) og endel  andre smaatterier :) 


Snakkes for naa!
lots of love, stine

fredag 8. februar 2013

Lesson # 1: follow the rednecks

Heihei!
Enda noen dager har kommet og gaatt her i Q-town. Her har det skjedd mye og lite siden sist. Har blant annet:

Faatt ny - og badass- tatovering, haha. Tenker paa aa starte tattoo studio med resten av crossfitgjengen, dere ser jo hvor talentfulle vi er.. Haha

 Lekt i snoen. Fikk forresten fri de foerste to timene av skolen i dag, ettersom det var snoe eller glatt eller noe. Gotta love weather days - selv om du ikke skjoenner hvorfor du har dem.
 "Det var han som kastet snoe paa deg Amy. Helt sant" Her fra vbrors besoek forrige helg
 ... Kanskje vant Jake slaget naar det var snakk om skylda for hvem som slapp den snoen i nakken til vmor. Men jeg vant krigen, og sto foran inngangsdoera med armene fulle av snoe. Velkommen hjem!


 Denne uken har jeg ogsaa hatt old ladies kveld med Nici, shoppet litt og endel mer. I kveld har jeg vaert paa Coldwater (naboskolens) musical, som var veldig bra. Sovnet bare en nesten en gang. Etterpaa dro vi paa Meijer, og jeg laerte en viktig lekse : Follow the rednecks.
Sier det bare saann jeg, maken til ubehagelig handletur har ikke jeg vaert paa paa lenge! Ett stykk stalker, pluss pluss ++ Men jeg fikk i alle fall sett en lilla truck for foerste gang i mitt liv! Alt jeg lurer paa er: HVEM kjoerer en lilla truck?!..



Vmor tok ogsaa etpar snapshots av meg naar jeg ryddet ut av veska mi. Banan, 5 lipbalms, 40 kvitteringer, noen gummifisker, salmer, teaterprogram, bibliotekregning.. Yesda. 

I morgen tidlig reiser jeg til Kzoo for aa shoppe med bestejentene. Gleder meg masse! Selv om jeg egentlig er paa sparer'n, er jo braatt bare 14 dager til turen gaar til Florida, weee

Lots of love, Stine