søndag 27. januar 2013

Helgen

Heihei!
Nok en helg har kommet og gaatt her i statene, og mye har staatt paa agendaen!
Fredag hadde jeg uplanlagt tigerdag med Vici:

Loerdag var det Tip Up festival ved innsjoen i Quincy, noe som virkelig var noe for seg selv! Coyotejakt, altsaa om aa gjoere aa skyte flest coyoter, isfiskekonkurranse (for aa si det saann, denne jenta kommer aldri til aa bade i den innsjoen etter aa ha sett alle monstrene de dro opp av den.. Sikker paa at det er flere der det kom fra. ) Paispisekonkurranse, trekutterkonkurranse og isbading! Gjett hvem som bestemte seg for aa isbade a:
 Meg og Vici,vel! Aaah, saa morsomt! Var skikkelig kick, lover dere! Var sinnsykt kaldt da, man ble nesten helt lammet. Jeg greide ikke komme meg opp av hullet i isen selv engang, maatte dras opp og lignet mest paa en doende hval.. Men moro var det, Vici og jeg ble enige om at det var noe av det morsomste vi har gjort siden vi kom hit! Nicole (og en hel braate andre folk) filmet og tok bilder av oss, saa kommer nok mere bildebevis!
Etterpaa turet vi jentene til Coldwater, der var det nemlig Ice Fest. Koselig!





Dette maa jo vaere en av tidenes drittjobber, spoer du meg.  Tenk aa vaere konstant kald, a! Men flink var han isskulptoeren, det skal sies.




 Haha, amerikanere takler ikke kulde saa veldig bra.. Her er levende bevis!

Paa kvelden reiste Nici, Vici og jeg til et rulleskoeytested. Det gikk veldig bra som dere ser:
 hahah, flinke Nicole!

Solvilla-Vici-Nici-Stine-Gwen

 
Endte kvelden paa en countrybar i byen, det var... interessant, haha!

I daaag reiste jeg og vmor inn til Ann Arbor, jeg hadde nemlig faatt en frilansjobb for smaalenene. Kjoerte forbi Michigan Stadium paa veien, en stykk starstruck Stine der ja..

Hadde et veldig hyggelig intervju med eks-troegsting (!) Astrid og hennes herlige familie.. Les Smaalenene, folkens!


Og jammen fant vi ikke enda en Troegsting!!
 Fikk eeeeendelig se igjen Elise!! Aah, koselig :)

Etter intervjuet tuslet vi en runde paa campuset til University of Michigan, utrolig stilig sted! Kjempesvaert, massevis av fine bygninger, ekte fraternity og sorority houses, og alle som en hadde den store gule M'en et eller annet sted paa seg selv eller bilen sin. Det er noe jeg liker ved USA, at alt skal heies fram og stoettes. Spesielt skolene, som er en utrolig stor del av samfunnet her borte. Alt skal heies paa, det gode skal framheves og man er genuint stolt av skolen man gaar paa. Noe aa laere, Norge?





Er klar over at det ser ganske nitrist ut paa bildene, men det er desverre det en slapsete vinter gjoer med steder. Legg iallfall merke til, at hver eneste bygning paa bildene er en del av universitetet!

Snakker om vaeret, akkurat naa er det skikkelig ising paa gang ute, og jeg haaper selvfoelgelig paa kansellert skole i morgen. Men tar hoeyde for at det blir skole ogsaa, og legger meg naa.

God natt, alle sammen!

Hugs and kisses, Stine

torsdag 24. januar 2013

Snowball #2

Hola!
Snille grandpa tok bilder foer skoleballet forrige loerdag, fikk resultatet i dag! Han er flinkflink, noe som ikke er saa merkelig ettersom han pleide aa vaere fotograf i US airforce. Foroevrig saa var haeren paa skolen i dag, og gav tskjorter og noekkelringer til dem som kunne gjoere mange push ups. Jeg gadd ikke proeve, paa crossfit i gaar gjorde vi nemlig power cleans og push press. Det vil si, jeg loeftet tunge vektstenger over hodet mitt atskillig flere ganger enn jeg ville eller hadde godt av, og kunne derfor ikke loefte noe som helst idag.
Uansett, her er bildene! Naa mangler bare bildene fra fotoshooten med jentene :)








Naa skal det soves, i morgen blir det slaekking hjemme, loerdag Tip-Up festival og forhaapentligvis isbading! Soendag gaar ferden til Ann Arbor paa intervju, og forhaapentligvis et moete med fineste Elise  :)

Lots of love, Stine



Til Mari

Kjaere lillesoestern min Mari!
Foer jeg reiste tilbake til US, saa tiltrodde du jo meg med bamsen Bobbi. Vel, vertsmor syntes han fortjente en skikkelig amerikansk opplevelse, saa i dag foreslo hun at vi tok han med til Walmart. 

 ..Men kuer bruker ikke skjerf, sa jeg....

 Klare for eventyr

 Heier paa riktige footballaget, saaklart!
 Yep, ladies man!

 Pottie training
 Party med roede Solokopper!
 Bare i amerika.. Soepleposer med sitronlukt, koedder du med meg?!

Superman sier over og ut.

Glad i deg Mari ( og Ida, saaklart) !

Tusen klemmer fra meg!

søndag 20. januar 2013

bare sier'e..

.. Dette er hva jeg gjennomgaar tre ganger ukentlig, i tillegg til vekttrening paa skolen og en loepetur naa og da. Smerte sa du? Jepp. Men ogsaa masse moro! Anbefaler alle aa se videoen, og aa starte med CrossFit.

Takk for meg!
 Lots of love, Stine

Snowball ( minus snow)

I gaar kveld var det snowball paa skolen, altsaa juleball. Alle her tok helt av med frisoertimer, sminkoerer og ballkjoler til 400 dollar. Halla liksom. Jeg chillan med kjole til 30 dollar som jeg fikk i posten tre dager foer ballet, et par lag selvbruningskrem og selvgjort haar og sminke. E'kke vits i aa ta helt av, haha.


Dagen i gaar var superdupertravel. Sto opp tidlig, saa paa typen bryte i et meet paa skolen, hastet hjem til Nici og fikset meg der med Vici. Aaah, tre jenter og lite speil... Ikke noen stor suksess, haha. Men utrolig koselig, det var det! Deretter gikk ferden hjem til Ana for aa ta bilder med henne og Martin, foer jeg hastet hjem for aa rekke bilder med Tyler. Uheldigvis har jeg ingen av de fancy bildene enda, saa inntil videre maa dere nok noeye dere med Vicis iphonebilder og vmors faa knips. 

siste liten haarfiks

Nei, ska'kke vaere lett aa se velge hvilken fotograf man skal se paa.. haha

aw, corsage! skikkelig amerikansk dere

Aherre, vanskelighetsgraden i aa sette paa den blomsten er sykt undervurdert!
Stakk han en gang med naala, og meg selv 3

fiiine blomsten min


Her snakker vi matching, altsaa! Roed kjole, roedt slips og roede roser. Aw, saa koselig. 

Selve ballet har jeg ingen bilder fra, ettersom kameraet mitt fikk seg en troekk i bagasjen hjem fra Norge og er litt humoersykt for tiden. Antagelig havner det en del bilder paa fb, saa stjeler vel noen derfra.
Temaet var iallfall Hollywood, og det var saa nydelig dekorert i lokalet med lys og stjerner og saanne stoffbiter i taket og alt mulig. Selve ballet var kanskje ikke det helt store, det kunne mest sammenlignes med ballene paa ungdomsskolen (Selv om det var litt mere liv paa tusk. Jadda, du hoerte riktig.) Pleide jo aa elske ballene paa ungdomsskolen, men det var paa en maate da og ville ikke vaert like goey naa. Saann foelte jeg det vel litt i gaar, men hadde fortsatt en veldig veldig fin kveld :) 

Haaper alt staar bra til med dere der hjemme! Lots of love, stine