mandag 26. november 2012

hakuna matata

Heihei!
Gjett hva jeg gjoer i kveld? Skriver essay om Macbeth. Om det gaar bra? Nei.
Eller, det er egentlig ikke noe vanskelig aa skrive det, er bare det at motivasjonen ikke er helt ... tilstede. Overhodet. Null. Niks. Nada.
 Saa istedet fordriver jeg tiden med nyttige ting: 
Feiter meg opp paa cupcakes.. Yum

Plager katten..
See, jeg fikk bok naar jeg hadde foredrag for ungene (om Norge i vmors kirke! Hun ene lederen hadde nemlig vaert i Norge paa ferie i sommer - "most beeeaauutiful country in the world"- og hadde med seg en bok paa norsk tilbake. Hva hun skulle med en bok paa norsk er et mysterium for meg, men hyggelig var det likevel. Skal fortelle om foredraget en annen gang!
Har en liten indre konflikt her naa
"Stine, naa maa du jobbe.. Du har allerede gaatt over fristen med det essayet her.."
I.Dont.Care.
















Der slo sukkersjokket fra muffinsen inn. Naa kommer jeg IHVERTFALL ikke til aa gjoere noe. Flotters, tror heller jeg gaar og legger meg.

Haaper alt staar bra til med dere der hjemme, og at dere ikke blir altfor bekymret for min mentale helse naar dere leser dette. Det er ikke noe i veien med den, loviir..

Hugs and kisses, Stine

fredag 23. november 2012

Black Friday = galskap..

Heihei!

Jeg lever, dere! Men det er bare saavidt. Aldri kom mellom amerikanere og et begrenset antall nedsatte playstationer, det er omtrent like trygt som aa staa mellom tre antiloper og 500 utsultede krokodiller. Med andre ord, har du litt vett i hodet saa loeper du.

Black Friday er altsaa fredagen etter thanksgiving, naar butikkene har utrolig salg paa alt mulig rart. Alle tar helt av, folk blir drept hvert eneste aar liksom. Mange butikker starter salget klokka 12 natt til fredag, men folk staar i koe i timesvis utenfor doerene. Ja, enkelte setter til og med opp telt dagesvis i forveien. Slik sikrer de seg de beste tilbudene. Personlig tror jeg de ansatte har moro av aa se folk skrike, rope og slaa hverandre.

crappy bilde av koen vi sto i

Vi reiste som sagt til Jackson (etter x antall episoder med Criminal Minds, vel aa merke) og stilte oss i koe utenfor Kohls klokken 10 30. Der campet vi en stund - takk gud for at det fortsatt er relativt varmt her, 15 grader paa dagtid-, foer vi slapp inn i butikken. Innen det, strakk koen seg sikkert 500 meter rundt bygget.
Inne var det ikke bedre, og folkeskikken sank i takt med prisavslagene. De foerste 10 gangene noen dyttet eller kom borti meg holdt jeg meg til mine engelske vaner og sa sorry. Den tiende gangen ble jeg sinna, og hele resten av natta bare dytta jeg tilbake.. Don't mess with the angry norwegian!
Fikk iallfall tak i mye fint!

Klokka halv fire reiste vi paa restaurant, foer det bar videre til Walmart og Meijer (meijer aapnet 6 am) og de slitne sjelene var ikke i seng foer 7 30. Men utrolig artig var det da!

tok en lur paa vei hjem - da passer det straalende at Amy kjopte nye puter!
walmart er klar for jula, ja..

saa fresh ser jeg ut naar jeg har shoppet hele natta.. hoho

fornoeyd chica som har faatt masse ting til en billig penge. Sparte over 300 dollar faktisk, for eksempel var loepeskoene mine paa salg til 40 dollar. (asics nimbus, pappa) og de koster til vanlig 140. Score!
Ikke overraskende, har dagen i dag gaatt med til soving. Men naar man sover paa skulderen til kjaeresten, saa foeles det ikke saa bortkastet likevel :) Haha, maa forresten sitere servitrisen paa Buffalo Wild Wings fra foer i dag: "Dere to er et kjempesoett par! Jeg vet dere fortsatt gaar paa high school, men hvis dere to faar barn en dag faar dere en kjempesoet unge" ehhe, smaakleint ja. Direkte amerikanere ja, sier aakkurat det som farer gjennom hodet deres der og da haha.


 Men, det er en ting jeg lurer paa. Vurderer aa ha en liten spoersmaalsrunde her paa bloggen, dersom det er noen som er interessert i det og har ting de lurer paa? Isaafall blir jeg glad om du kommenterer dette innlegget

Hugs and kisses, Stine






torsdag 22. november 2012

Happy thanksgiving

Hola
I dag er - som dere muligens vet- thanksgiving day. Kalkunens dag, dere!
Her er thanksgiving veldig stort, saa det betyr to dager med skolefri. Ikke saa gaerent, naar man allerede har vaert syk to dager denne uka. Og den ene dagen jeg faktisk dro, saa var det taakete og vi fikk de foerste to timene fri. Hardt liv, jeg vet.

Anyways, dagen i dag startet med Turkey Trot, en 5kilometer som bare er for goey. Klokka 9 om morran, baaare for goey ja. Fin start paa dagen ble det iallfall!
way to ruin a picture, haha. 
Etterpaa reiste alle sammen til Biggbys og drakk kaffe, foer vi turte hjem til kalkunmiddagene. 
 Jeg var hjemme hos vbestemor og vbestefar, hvor Amy, Rachyl og Daulton ogsaa var.
Stakkars vbestemor hadde vaert vaaken siden 3 for aa lage mat.. Men det var iallfall suuupergodt!




I matkoma...

 Jeg og Rachyl hadde det goey med zoomen paa kameraet mitt.. Daulton ble oppgitt.

 Granma and granpa
 "la oss ta et smilebilde denne gangen.."



Laerte grandpa aa spille sol og regn!

Etter deeeet, gikk vi en tur i parken og tok en haug med bilder. 




 Hey buddy







Saa soete a gitt! Liker lyset utrolig godt paa dette bildet, det er ikke redigert overhodet.





























Naa er planen aa sove ut foer det blir Black Friday shoppiiing i natt! Black Friday er det naermeste USA kommer til borgerkrig, det er nemlig et doegn naar butikkene har helt syke tilbud og folk gaar helt bananas for aa faa tak i tingene. De shopper hele natta, og det hender at folk blir trampet ihjel. Oensk meg lykke til, mennesker!

lots of love, Stine

Og om noen kunne be mami og papi lese mailen sin - igjen-  blir jeg veldig glad :)

tirsdag 20. november 2012

hilsen fra superkokken/sykt barn

Heihei!
Denne uken har gaatt som de fleste andre uker. Skole, lekser, crossfit ++
I tillegg har jeg tilbragt mye tid hos Tylers bestemor, ettersom hele familen hans fra hele landet var samlet der for aa feire thanksgiving. Likte dem kjempegodt! Det sved ogsaa ganske saa mye da tanten og onkelen hans inviterte meg og Tyler ned til dem i spring break ( de bor paa grensen til Florida..) og jeg maatte si nei siden jeg ikke har lov til aa reise steder uten vfam eller ISE. Elsker aa vaere utvekslingsstudent innimellom.. Tulla, det er mer likt fengsel.
Meen, her klager vi ikke! Naa skal jeg nemlig vise dere hva jeg gjorde loerdag:
Lekte kokk! Det gikk ikke saa altfor bra, focacciaen satt seg fast i bakepapiret og ble ikke ordentlig stekt..
Og dere skulle sett vertsfamiliens ansikter naar jeg dro fram alle groennsakene som skulle i biffsalaten! De ble ganske bleke... Haha, amerikanere ass.
Bildedryss:

 Focacciabroed! Akkurat som vi lager det hjemme, mamma


 Hadde til og med paa meg forkle! Det er husmoren sin, det
 Daulton skygger unna, haha.
 "Neei Rachyl, den maa stekes foerst..."
Er ikke lett aa lage mat her i huset, gitt
 "Your socks smell" "Na, they dont. Wanna check?" "Sure"........
 Hehey, jeg fikk dem til aa spise salat! Stolt nordmann setter sitt inntrykk paa amerika
 ingen kommentar..
 Desserten jeg lagde var tilsloerte bondepiker, og familien elsket det

 Brant tunga da jeg stekte broedsmulene til tilsloerte bondepiker.. Syntes fryktelig synd paa meg selv.

 Og graat som en baby da jeg kuttet loek.
Yummi, desserten er klar!

Iallfall, all maten ble spist opp og alle var fornoeyde (eller saa er de bare veldig hoeflige, haha). Resten av kvelden gikk med til kortspill og film, veldig koselig. Jeg har laert vertsfamilien kortspillet "sol og regn" og vi drar spoeken paa hver eneste nykommer i huset, haha. Norske kortspill <3

Soendag brukte jeg paa aa chille'n med kjaeresten, dro han ogsaa meg paa kino for aa se den siste twilight-filmen. Jeg elsket den, han - not so much. Haha.

I dag og i gaar har jeg vaert hjemme fra skolen, ettersom jeg har faatt streptokokker og har ganske vondt i halsen. Tror jeg glemte immunforsvaret mitt i Norge, dette er andre gang paa to maaneder jeg har maattet ta antibiotika. Yey. Men det gaar egentlig veldig fint, jeg koser meg med teppe, kakao og criminal minds. Saa lider ingen noed, akkurat.

Haaper alt staar bra til med dere der hjemme!

Lots of love, Stine