søndag 30. september 2012

kongen av campingplassen

Ni hao! 

Denne helgen har jeg vaert paa obligatorisk camp med ISE, og moett massevis av andre utvekslingsstudenter.Aah,  saa mange herlige mennesker! Saa mye latter og rare paafunn, rare spraak, skikker, kulturer og massevis av nye venner. Love it! Her kommer et aldri saa lite bildedryss.

Jeg fant en nordmann!!!! Lykke aa snakke norsk igjen. Haha, vi hadde sykt mye morsomt, blant annet med aa skremme folk i moerket. Alle planene ble selvsagt lagt i full offentlighet - paa norsk - noe som gjorde alt 10 ganger morsommere. Dere skulle bare sett de vettskremte kineserne da vi hoppet broelende ut av skogen!! Gir Norge et godt rykte, jadda. 

 Min vertsmor var med paa campen, og tok med seg ikke mindre enn 2 bagger og en koffert - for to netter borte. Hun er forberedt paa alt! Til og med halloweendekorasjoner ble med ned til campen, etter et spoekefullt forslag fra min side.

Stakkars Vicky er fra Colombia, og var doeden naer naar det var 10 grader om morgenen. 


 Klatring sto paa programmet!

Helt til toppen! Skremt? Ja. 

 Victoria fra Brasil og meg. Hun er awesome! Forhaapentligvis faar hun kommet paa besoek til Quincy om ikke saa altfor lenge.


 Duckman! Internspoek.

 Vi hadde mange aktiviteter, som klatring, volleyball, basketball, en form for strikkhopping (video kommer, dere! var sykt goey), men imellom var det en haug med venting.
 I kjent stil: Min vertsmor som filmer meg gjoere noe rart. Denne gangen er det aa hoppe ut fra et grisehoeyt taarn, festet i en taubane..
Jeg synes det var veldig lite logisk aa hoppe vekk fra det eneste trygge stedet, og klamret meg godt fast i stolpen..

 Men jeg gjorde det til slutt! Weee, saa goey


Tvang min vertsmor opp i strikkhoppingen! Og filmet det hele. Vet hun var veldig glad i meg da

Nydelige Vicky, skal gi henne slange i bursdagsgave

Nussnuss!

Trekloeveret:) Herre, er saa glad for at disse to jentene bor rett ved meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem! 






 Maa bare fortelle historien bak det her: Vi hadde en "scavenger hunt", noe som gikk ut paa aa finne diverse ting paa kortest mulig tid. Da vi var ferdige, sto vi igjen med en hel del ting, og en av dem var to pennies. Vi ville ikke kaste penger i soepla, saa i stedet gjorde vi noe mye bedre: Vi brukte dem som lykkemynter! Vi jentene gikk ned til innsjoen i solnedgangen, gikk ytterst paa brygga og sto i en tett sirkel og holdt godt tak i myntene. Saa sa vi hvert vaart oenske paa morsmaalet vaart, ettersom ingen av oss hadde det samme. Jeg snakket norsk, Victoria portugisisk, Cristina slovakisk, Niki tysk og Vicky spansk. Deretter snudde vi oss, og kastet myntene baklengs ut i innsjoen.


 Fikk en kinesisk venn under en av lekene! Han tror han er 17 aar, men er ikke helt sikker siden Kina har et merkelig tidssystem. Bare et funfact.
Lina gjoer seg klar for aa skremme folk! Haha, nordmenn paa tur ass. 

Og naar jeg endelig kom hjem, tror dere ikke jeg fant doeren til Narnia!! Lover dere!  Katten gikk inn i skapet mitt, og pooof - saa var Boots vekk.


Verste var at han nektet aa komme ut ogsaa, han trivdes svaert godt i hulrommet under gulvet.. Hah.

 Meg og Muse! Jeg laaner bort haaret mitt, hvis dere lurer paa hva den ulne lua egentlig er for noe rart.
 Lina og jeg kjoeler ned hendene, for aa putte dem i nakken paa uskyldige forbipasserende. Artig tidsfordriv!
Skogstrollene! Haha, saa mye goey!

Okei, saa dere som maa ha det inn med teskje: Har hatt en bra helg. Fikk ogsaa endel nyttig informasjon ( blant annet alt ISE kan sende meg hjem for - det er ikke lite, og jeg tror ikke akkurat organisasjonen ville noele med det heller..) ogsaa fikk jeg vite om alle turene jeg kan ta i loepet av aaret. Ahh, jeg vil dra paa alle sammen! Men hoeyest paa oenskelista staar hawaii og florida, saa skal se om jeg ikke faar til det. (Oensker meg penger til jul, folkens!

Naa tar jeg kvelden, haaper alle hjemme har det bra!

Lots of love, Stine

torsdag 27. september 2012

Si et lite pip

God morgen, alle sammen!

Dagen i dag er en torsdag som de fleste torsdager, ikke noe spesielt utenom saanne leie ting som kjemiproever man ikke visste om og mattelekser man ikke skjoenner. Tolk, takk!
Hadde egentlig planer om aa skype med min kjaere familie hjemme, meeeen de maa ha glemt meg ellernoe(..) saa da ble jo ikke det noe av. Saa istedet blir det pakking til campingtur med utvekslingsstudentene, og en tur bort til Tyler, dersom jeg greier aa finne veien. Saa snakkes vi aldri mer, saa finner dere restene av meg utenfor GPS-dekning, et eller annet sted i Branch County.

Snakkes! Lots of love, Stine 

onsdag 26. september 2012

heyya

Bonjour, madames et monsieurs!
 
Oensker aa dedikere dette innlegget til min bestevenn blogspot, som i lange tider har nektet meg aa gjoere bildene mine store, skrive bildetekster, og som i dag valgte aa laste opp alle breddebildene mine som hoeyde og nektet aa rotere dem. Takk. Takk. Takk.
 
Meen, til hyggeligere nyheter: Jeg lever! Og har det fint, da. De siste par dagene har vaert busybusy, og selv naa prioriterer jeg bloggen framfor leksene jeg burde ha gjort. Men skal gjoere dem etterpaa. (kanskje)
I gaar var det crosscountrymeet igjen, et av de stoerste for denne sesongen. Mitt loep i gaar var virkelig ingenting aa skryte av, ikke ble jeg topp 10, fikk daarlig tid, loep feil inn mot maal, og jeg vet med meg selv at jeg kunne gitt mye mer. Ikke goey.
Men heldigvis loeper jeg med verdens hyggeligste og beste lag, saa vi troestet alle hverandre i gaar. Love my team! Og naar bussturen hjem bestaar av allsang av slagere ala call me maybe, saa maa man jo bare le og gaule med.
 
Crosscountrykaraoke! heh, flott bilde ja

Soete Olivia!

Vi ble litt solbrente da, liksom

 

Hahaha! Zach kan graate paa kommando, og jeg maatte jo utfordre han til aa gjoere det. Men naar jeg dro fram kameraet, saa GJEMTE han seg? Hva?!

Leder, da vettu. ( Koedda. Det var oppvarminga..)

Team prayer foer loepet. Det er visstnok helt vanlig her.





3-2-1 - QUINCY!
 
I dag har dagen gaatt som dager flest, skole, trening (tunggt. Kroppen min er saa ikke vant til 10-11 oekter i uka, og iallfall ikke 6 miles loeping dagen etter et stevne) Men jeg troester meg med Butterfinger, som er min nye uvane. Sjokolade med peanoettsmoer. Verste er at jeg egentlig ikke liker det saa godt en gang, det er bare at det smaker saa godt etter trening..
Etterpaa kom Rachyl og Dalton over, og vi spiste middag, chillan med film og testet bryting. Endelig er det meg som har eldre soesken aa bryte med, haha. Veldig koselig kveld!
 
Avslutter med dette bildet fra NY, fant det paa fb'en til Oda og liker det saa godt!
Lots of love, Stine

mandag 24. september 2012

Bloggaholic.. not

Hoowdy people!

Stikker bare innom for aa si at jeg har det straalende, men er en smule travel! I dag har dagen bestaatt av skole, trening, digg middag med vertsmor, lekseerr og en tur til et fair med Tyler og to av hans venner. Et fair er typ momarkedet, karuseller, boder, masse dyr, og en hel haug med mat som legger seg rett paa sideflesket. Men akkurat det bryr meg ikke, for oeyeblikket har jeg 10 treningsoekter i uka, og spiser dermed akkurat det jeg har lyst paa! Som i dag var elephant ears, caramel apple++
Hadde det iallfall superkoselig!

Tommel opp for dagen i dag!
Varsity jacket, folkens! Dette er den type jakken som saa godt som alle high school elever har, iallfall om de er paa Varsitylaget ( foerstelaget) i noe som helst. Man broderer nemlig navnet sitt foran og bak, skolens emblem ( for ikke aa glemme at jakka er i skolefargene) og sporten sin bakpaa. Gjoer man det bra i noe skolerelatert, saa faar man bokstaver eller merker til aa sette paa jakka. Og vinner man medaljer for skolen, er det en hel del som putter dem ogsaa bakpaa der! Og nei, dette er ikke min jakke. Jeg er ikke med paa football eller bryting, og mine medaljer for skolen er heller faa. Men jeg skal skaffe meg min egen, da.
 
 Saa dette er min natt: Bloggings, lekser og kakao. Hoeres ut som en fantastisk kombinasjon, med tanke paa cc-loepet jeg har i morgen. Tulla.

Avslutter med en sang som absolutt alle hoerer paa her borte:

Og ja, countrymusikk er det det gaar i her borte. I dag saa jeg til og med noen som gikk med cowboyhatt! Og jeg bare: Cowboyhatt?! For real? Saa jeg akkurat to personer - mennesker, homo sapiens - som helt aerlig gaar i offentlighet i cowboyhatt? Woooow.
Og med det sier jeg takk for meg!
Lots of love, Stine

søndag 23. september 2012

Helga




Heihei folkens!
Beklager stillheten her, men denne helgen har bare vaert altfor altfor travel til at jeg har rukket aa overhodet vaere paa pc'en. Til naa da, og selv naa har jeg eegentlig et par andre ting jeg skulle ha gjort ogsaa. Som artikkelen min for Smaalenene, lekser.. Og andre uviktige ting, hah.
 
Meen, det min helg har gaatt ut paa er ihvertfall:
 





 Besoek av Ana, Vicky og Nicole paa fredag. De er alle utvekslingselever paa skolen min, og utrolig koselige jenter! Vi ler hele tiden naar vi er sammen, og har alltid noen morsomme poeng aa komme med om amerikanere og livet her borte, ettersom det er like fremmed for oss alle sammen.
Noe annet vi har til felles, utenom at vi er foreigners, er at vi alle har en stoor trang til aa ta bilde av stort sett alt. Saa dere kan jo tenke dere vaart tempo da vi skulle gaa de 400 meterne til bensinstasjonen for aa kjope pizza. Vi stoppet ihvertfall 7 ganger for aa ta bilder ( uheldigvis hadde ikke jeg med mitt kamera, men jeg faar sikkert sendt over noen bilder senere) - selv om det regnet som soeren!
Men vi saa positivt paa det, og sang it's raining men mens vi tok paraplybilder.
Damen paa bensinstasjonen maatte bare le av oss hun. For med Vickys soeramerikanske, Anas spanske, Nicoles tyske og min ganske tydelig norske aksent, var vi nok et rart foelge aa lytte til!

 
 
Loerdag morgen var det opp grytidlig, for aa rekke crosscountrystevne. Da vi kom dit var vaeret relativt greit, men ikke foer loepene startet var det regn, torden og hagl. Med andre ord, jeg fikk for foerste gang hilse paa det alle andre kaller for Michigan weather. Jeg var foerst usikker paa om jeg skulle loepe, i og med at jeg traakka over ganske ille paa treninga dagen foer. Men Coach Crabbs ga ankelen min 20 lag med teip og et par smertestillende ( det er visstnok lovlig aa loepe paa smertestillende her, haha). Saa det gikk helt fint!Jeg endte til slutt opp som nummer 7 av seniorjentene. Det er jeg saann taalig fornoeyd med, men tiden jeg fikk vil jeg igrunnen helst glemme. Det sier vel sitt.
Naar jeg kom hjem, plukket Rachyl og Dalton meg opp, ettersom jeg skulle campe der for natten. Vi leide filmer, var en tur innom en bonfire, foer vi dro hjem for aa se paa filmer. Eller det vil si, de andre saa paa. Denne jenta sloknet halvveis uti filmen, og var i seng halv ett. Haha, det er overnattingsbesoeket sitt, det. Heldigvis fikk jeg sove til halv 12 i dag morges, foer jeg vaaknet til lukten av min foerste ordentlige amerikanske frokost: pannekaker med loennesirup, egg og bacon. Yummi!



Etter hvert reiste vi opp til Battle Creek, som er naermeste by av noen saerlig stoerrelse. Der gikk loket vi rundt paa gigantiske kjoepesentere ( med skuffende lite utvalg av klaer) og tullet rundt med halloweenkostymer, feiekoster, elektriske driller ++. Etterpaa spiste vi paa Don Pablos, som har VERDENS beste meksikanske mat. Oh, love.
 
Naar vi kom tilbake, fikk jeg og Rachyl den fantastiske ideen at vi skulle teipe hverandres munn med gaffa ( med hello kitty moenster, bare i amerika). Og foer aa gjore det enda litt mere goey, teipet vi like godt hendene ogsaa. Vi hadde ganske mye moro med det, og "tantebarna" til vsoes slang seg like gjerne paa trenden. Herlig! Desverre nektet Dalton aa kjoere oss noe sted mens vi var teipet for hendene og munnen (han mente det ville bli problemer hvis han ble stoppet i kontroll med to jenter bundet med gaffateip i bilen. Skjoenner ikke hvorfor) Saa vi maatte overgi oss...

 
 
Haha, avslutter med dette bildet av utvekslingselevenes kreativitet naar det gjelder fotografering. Popkorn som kamerastati, naa har jeg sett det ogsaa!
 
Haaper alt staar bra til med dere der hjemme, og gi meg gjerne et hint hvis det er noe dere oensker at jeg skal skrive om her paa bloggen!
 
Lots of love, Stine